First-Response ontwikkelt coronaproof BHV-trainingen

First-Response ontwikkelt coronaproof BHV-trainingen Foto: First-Response

Horeca, winkeliers en bollenbedrijven zijn uitgebreid in het nieuws geweest over hoe de coronamaatregelen het bedrijf treffen. Maar ook bedrijven die voorheen een op een klantcontact hadden door bijvoorbeeld trainingen, liggen al een paar weken stil. First-Response uit Sassenheim heeft een coronaproof trainingsplan ontwikkeld voor BHV- en EHBOtrainingen.

Het team van First-Response heeft op het terrein achter hun pand een parcours uitgezet met 15 onderdelen, waar alle competenties getest en getraind worden. Het parcours kan door twee cursisten tegelijk gedaan worden en duurt zo’n drie uur.

Ze deelden een preview van het parcours op hun Facebookpagina: 

First-Response

Training volgens de RIVM-richtlijnen

De onderdelen staan ver uit elkaar, waardoor de cursisten onderling genoeg afstand tot elkaar houden en op de route staat desinfecterende handgel. Al het oefenmateriaal en de beschermende kleding wordt na ieder gebruik gedesinfecteerd en er zijn handschoenen en mondkapjes aanwezig.

Juist nu tijd voor trainingen

Op deze manier kunnen BHV’ers van bedrijven ook nu up-to-date blijven en hoeven trainingen van nieuwe medewerkers niet langer uitgesteld te worden. Zeker als werknemers nu in een rustige periode zitten, kan het voor bedrijven verstandig zijn juist nu dergelijke trainingen in te plannen.

Wil je meer informatie over de trainingen van First-Response? Neem contact op via info@first-response.nl of bel naar 0252-751447.

Dit bericht is in samenwerking met First-Response


Reacties