Foreholte JO 19-3 tweede plek in KNVB-bekerfinale

Foreholte JO 19-3 tweede plek in KNVB-bekerfinale Foto: v.v. Foreholte

Drie weken geleden werd team Foreholte 19-3 kampioen in de competitie. Afgelopen weekeind stonden ze in de finale van KNVB-district West II. Ze speelden tegen een verrassende tegenstander. 

Drie weken geleden was het tijdens de laatste wedstrijd in de competitie spannend: werd JO 19-3 kampioen of niet? Na de overtuigende 4-0 winst tegen ARC, was die kampioensmedaille binnen.

Tweede in KNVB-district West II

De jongens zagen twee titels in één seizoen wel zitten en gingen ervoor tijdens de KNVB-bekerfinale op het mooie sportcomplex ‘De Bongerd’ in Barendrecht. Een finale die bijna niet doorging omdat de tegenstander op de vrijdag voor de finaledag zich terugtrok.
Volgens de regels van de KNVB wordt er dan gespeeld tegen de verliezer van de halve finale. De jongens speelden daarom niet tegen SV Wassenaar maar tegen VV Lekkerkerk.
De teams waren in de eerste helft behoorlijk aan elkaar gewaagd, maar helaas moesten de jongens van Foreholte in de tweede helft in de tegenpartij hun meerdere erkennen. 

De coaches Torsten, Nico en Ruben kijken terug op een mooi seizoen. Ze zijn trots op het team, per slot van rekening komt het niet vaak voor dat een team kampioen wordt in de competitie en de KNVB-bekerfinale speelt.


Reacties