Forwodians schoolbasketbaltoernooi

Forwodians schoolbasketbaltoernooi Foto: Basketbalvereniging Forwodians

Zaterdag 22 juni organiseert Forwodians weer het jaarlijkse schoolbasketbaltoernooi in sporthal De Tulp in Voorhout. Leerlingen van groep 3 tot en met 8 kunnen deze dag op hun eigen niveau basketballen. 

Afgelopen tijd hebben leerlingen van de basisscholen in Teylingen meegedaan aan basketbalclinics op school en Forwodians organiseerde meerdere inlooptrainingen in de aanloop naar het toernooi.

Zaterdag 22 juni is het tijd voor het toernooi.

Groep 3&4

Kinderen uit groep 3 en 4 kunnen zich om 9:00 uur inschrijven bij de sporthal. Om 9:30 start een spelletjescircuit geïnspireerd op de basisvaardigheden van het basketbal. Dit duurt tot ongeveer 11:00 uur. 

Groep 5&6

De kinderen konden vooraf (via school) teams opgeven voor de 3x3 wedstrijdjes. Om 11:00 uur start de warming-up, gevolgd door de competities per schooljaar. De kampioenen van beide poules gaan naar huis met een mooie beker. 

Groep 7&8

Jongeren uit groep 7 en 8 starten om 14:00 uur met de warming-up en spelen vanaf 14:30 de 3x3 wedstrijdjes. De winnende teams uit beide groepen ontvangen een beker.

Vergeten vooraf op te geven? Je kunt je op locatie inschrijven. Ook als je alleen bent kan je meedoen, Forwodians maakt een nieuw team met de losse inschrijvingen.
Voor groep 5&6 gaat de inschrijftafel open om 10:30, voor groep 7&8 kan je om 13:30 inschrijven.


Reacties