Galerie Het Oude Raadhuis heropent op 1 juli met nieuwe expositie

Galerie Het Oude Raadhuis heropent op 1 juli met nieuwe expositie Foto: Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond

Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond mag weer exposeren. Door de coronamaatregelen waren zij genoodzaakt de galerie tijdelijk te sluiten. De opening van de nieuwe expositie vindt plaats op zondag 5 juli.

Vanaf woensdag 1 juli t/m zondag 2 augustus exposeren Mance van Beers en Frits Frietman in Het oude Raadhuis van Warmond.

Opening expositie

Op zondag 5 juli zullen de kunstenaars van 13.00 tot 17.00 uur in de Galerie aanwezig zijn. De bezoekers kunnen zo met hen kennismaken. Het bestuur zorgt voor regulering van de bezoekers, dus maximaal 4 bezoekers.

Mance van Beers

Mance van Beers (1964) exposeert met barokke vazen (keramiek). Zij volgde de lerarenopleiding textiele werkvormen in Tilburg en later nog architectonische vormgeving aan de KABK in den Haag. In haar werk is ze gefascineerd door het leven na de schoonheid, de treurigheid maar ook de humor in de vergankelijkheid. In haar werk leidt dit tot combinaties van tegengestelden met behulp van kleuren, texturen, materialen en technieken.

Frits Frietman

Frits Frietman (1942) exposeert met pentekeningen/gedichten In 1964 voltooide hij de opleiding aan de KABK in den Haag waarna hij nog lessen volgde aan de Vrije Academie en een akte M.O.tekenen haalde. Zijn werk wordt gerekend tot het Haags Neo Symbolisme. Het is figuratief maar deformaties en vervreemding spelen een voorname rol. Sommige beschouwers ervaren de voorstellingen als verontrustend of zelfs bedreigend.

De Galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 to 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur. 


Reacties