Geen laptop, geen les! Doneer je oude laptop

Geen laptop, geen les!  Doneer je oude  laptop Foto: Pixabay

Heb jij thuis nog een laptop die je niet meer gebruikt,  doneer deze dan aan kinderen die geen laptop tot hun beschikking hebben en daardoor ook geen onderwijs op afstand kunnen volgen. PWA computers wil samen met jou deze kinderen helpen!

Helaas is het niet vanzelfsprekend dat ieder huishouden beschikt over één of meerdere laptops (of computers). Scholen kunnen zo’n apparaat ook lang niet altijd faciliteren. Dus zeker nu de scholen langer dicht blijven, is de kans groot dat kinderen zonder digitale hulpmiddelen achterop raken.

(Basis)schoolkinderen kunnen, door de noodgedwongen maatregelen van de overheid, niet meer naar school. Ze zijn momenteel afhankelijk van een computer of laptop om digitale lesstof, opdrachten en proefwerken te maken. Helaas is het niet vanzelfsprekend dat ieder huishouden beschikt over deze apparatuur. En scholen kunnen dit niet altijd faciliteren wij zijn blij wat wij me onze expertise hieraan kunnen bijdragen. - Voorhouter Theo Heemskerk, directeur PWA computers

Lever jij je oude laptop in dan lapt PWA het apparaat weer op en doneert deze aan (basis)schoolkinderen die ‘m nu keihard nodig hebben.

Laptop doneren? 

Na ontvangst van jouw laptop wordt allereerst alle data volledig gewist, daarna wordt de werkbaarheid van de laptop getest en voorzien van een vers besturingssysteem. Klik hier om jouw oude laptop te doneren. 

Laptop nodig? 

De (ouders van) kinderen die geen laptop tot hun beschikking hebben kunnen zich bij PWA aanmelden voor een apparaat. Uit de lijst van aanmeldingen kiezen ze een kind aan wie ze de laptop leveren. Klik hier om je aan te melden.

 


Reacties