Geld beschikbaar voor Burendag 2019

Geld beschikbaar voor Burendag 2019

Iets leuks organiseren met de buren voor Burendag op 28 september? Je kunt als Teylinger op twee plekken een financiële bijdrage aanvragen, wat kan oplopen tot €700,-.


- Lees verder onder deze advertentie -

Er worden in onze gemeente ieder jaar meer activiteiten georganiseerd voor Burendag; in 2016 waren het er 16, het jaar daarop 21 en in 2018 werd Burendag op 26 plekken in Teyingen groots gevierd. Met Burendag willen het Oranje Fonds, Douwe Egberts en de gemeente mensen dichter bij elkaar brengen. Om dat voor iedereen mogelijk te maken, kan je een financiële bijdrage aanvragen om (een deel van) de kosten van Burendag te dekken. 

Bijdrage van het Oranje Fonds

Organiseer je rond Burendag iets leuks met en voor de buurt? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage van maximaal €350,- van het Oranje Fonds. De voorwaarden kan je hier vinden. Een aanvraag indienen moet voor 17 augustus 2019 en ze keuren aanvragen op volgorde van binnenkomst dus op=op. 

Bijdrage van de gemeente Teylingen

Ook de gemeente stelt een Burendag-budget beschikbaar. Na aanvraag bij het Oranje Fonds, kan je bij de gemeente de bijdrage laten verdubbelen - met een maximale bijdrage van de gemeente van €350,-. Aanvragen bij de gemeente kan tot 11 september 2019. Alle voorwaarden vind je hier.

Vragen over het organiseren van een Burendag bij jou in de wijk? Neem contact op met de wijkregisseurs.


Reacties