Gemeente zoekt inwoners voor de cursus tot klimaatcoach

Gemeente zoekt inwoners voor de cursus tot klimaatcoach Foto: Pixabay

De gemeente Teylingen is op zoek naar klimaatcoaches en biedt een cursus ter waarde van €250,- aan, aan inwoners die zich lokaal in willen zetten voor duurzame initiatieven.

Als klimaatcoach leer je hoe je klimaatvriendelijke keuzes kunt maken en hoe je andere in beweging kunt brengen om hetzelfde te doen. Na de training, begeleid je workshopsessies met inwoners uit jouw woonplaats, waarin je hen motiveert en informeert om ook klimaatvriendelijke stappen te zetten. 

Gratis training

De gemeente biedt deze driedaagse training ter waarde van €250,- aan, aan inwoners van Teylingen. Daarvoor verwacht de gemeente dat je 2 workshopseries van 6 avonden per jaar begeleidt. Je betaalt een borg van €100,- voor de cursus, die je na de eerste workshopserie weer terugkrijgt.
De driedaagse training tot klimaatcoach is op vrijdag 13, zaterdag 14 en vrijdag 20 september.

Trainingsdagen in september

De gemeentes Hillegom, Lisse en Teylingen werken samen met Stichting Bollenstreek Duurzaam om via deze weg meer Woon- en Klimaatgesprekken op gang te krijgen en zo inwoners te ondersteunen bij hun wensen naar een groenere omgeving.
Meer informatie over de cursus vind je hier

Aanmelden

Interesse in de cursus tot klimaatcoach? Meld je met jouw Googleaccount aan via het online formulier – geen Googleaccount? Stuur dit aanmeldformulier naar info@klimaatgesprekken.nl.


Reacties