Gemeentelijke onderscheiding voor Anja Vonk

Gemeentelijke onderscheiding voor Anja Vonk Foto: InTeylingen

Wethouder Arno van Kempen reikte 19 december de ‘Zilveren Barensteel’ uit aan de Sassenheimse Anja Vonk-Kuijper, o.a. voor haar inzet voor het Hospice Duin- en Bollenstreek.

Anja nam deze avond afscheid als vrijwilliger bij het Hospice.

Hospice Duin- en Bollenstreek

Al sinds de oprichting van het Hospice Duin- en Bollenstreek in 2007 was Anja betrokken als vrijwilliger. Elke woensdag was zij in het Hospice aan het werk, en zo nodig draaide zij een extra dienst. Met veel betrokkenheid was zij meestal aanwezig bij de vroege dienst, waar ze o.a. het ontbijt verzorgde en hielp bij de dagelijkse wasbeurt van de gasten. 

Naast haar activiteiten voor het Hospice is Anja sinds 2011 actief als vrijwilliger bij de Voedselbank en schenkt zij wekelijks koffie in verzorgingshuis Sassembourg in Sassenheim. In het verleden zette zij zich ook in voor de Zonnebloem en collecteerde zij voor diverse goede doelen. 

De gemeentelijke onderscheiding

Via het uitreiken van de Zilveren Barensteel spreekt de gemeente Teylingen haar waardering uit aan vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar voor de samenleving. De ‘Zilveren Barensteel’ is een onderscheiding voor mensen (in of buiten Teylingen wonend) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor een van de drie dorpen van Teylingen.

Wil je ook iemand laten onderscheiden, klik hier om te lezen welke mogelijkheden de gemeente Teylingen biedt.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties