Gezocht: eigenaar boot in Zandsloot Sassenheim

Gezocht: eigenaar boot in Zandsloot Sassenheim Foto: Handhaving Teylingen

De BOA’s zijn op zoek naar de eigenaar van een boot die in de Zandsloot in Sassenheim ligt. De eigenaar heeft nog de mogelijkheid om de boot zelf te verplaatsen, anders wordt deze op 15 mei door handhavers van de gemeente verwijderd. 

Het gaat om een kleine kajuitzeilboot (zonder zeiltoebehoren) die afgemeerd ligt langs de Zandsloot aan het Vlietvennepad in Sassenheim. 

15 mei verwijderd

De boot heeft een sticker gekregen op basis van  artikel 5:25 APV met het verzoek aan de eigenaar om de boot te verwijderen. Gebeurt dit niet, wordt de boot vrijdag 15 mei door team handhaving weggehaald.

Deze ligplaats is een plek waar een pleziervaartuig mag aanleggen, maar deze moet wel voldoen aan de eisen die de gemeente Teylingen in de vergunning stelt.

Ligplaatsen in Teylingen  

Een booteigenaaar die een ligplaats wil aan een gemeentelijke kade in Sassenheim dient hiervoor een ligplaatsvergunning aan te vragen bij de gemeente Teylingen.

Een ligplaatsvergunning is een schaarse vergunning. Dit is een vergunning waarvan er maar één of een beperkt aantal kan worden verleend, terwijl er meer (potentiële) aanvragers zijn. Dit houdt in dat na de verleende periode de vergunning aan de eerstvolgende op de wachtlijst zal worden aangeboden.

Klik hier en zie bij downloads een overzicht van ligplaatsen aan gemeentelijke kades Sassenheim. Voor de kernen Warmond en Voorhout kunnen geen vergunningen worden verleend omdat er geen locaties zijn aangewezen.


Reacties