Gospelkoor Soul2Soul zoekt nieuwe stemmen

Gospelkoor Soul2Soul zoekt nieuwe stemmen Foto: Livemedia

Gospelkoor Soul2Soul uit Sassenheim houdt donderdagavond 12 september Open Repetitie om nieuwe leden te werven. Zij willen op die avond mensen het koor van binnenuit laten ervaren.

Zoals bij praktisch ieder koor is er een tekort aan mannen, waardoor zij extra welkom zijn zich aan te sluiten. De maandelijkse optredens van het 4-stemmige Soul2Soul varieren van optredens in de openlucht, zingen voor een zorginstelling of kerk, maar ook een concert met een rapper in Noordwijk is niet onbekend voor hen.

Muziek bindt

De koorleden hebben verschillende kerkelijke en soms ook niet-kerkelijke achtergrond. Wat hen bindt is de muziek. Het komend seizoen wordt toegewerkt naar het 10 jarig bestaan. Dus als u zin heeft in een feestelijk seizoen, loop dan donderdagavond vrijblijvend ter kennismaking de Havenkerk in Sassenheim binnen en ervaar de gemoedelijke sfeer bij Soul2Soul.

Bent u 12 september verhinderd maar heeft u wel interesse of wilt u meer informatie neem dan contact op met: Rick van Caubergh 0622515195 www.gospelkoor-soul2soul.nl


Repetitie locatie: Havenkerk, Bijweglaan 4 Sassenheim U bent van harte welkom vanaf 19:45 uur. Aanvang repetitie 20:00 uur tot 22:00 uur

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties