Gouden Schoen voor Peter van der Vlugt

Gouden Schoen voor Peter van der Vlugt

Op vrijdag 15 februari zaten zo’n 60 vrijwilligers bijeen in de kantine van Ter Leede op uitnodiging van SESRM (Stichting Exploitatie Sportpark de Roodemolen). Het waren de vrijwilligers die honderden uren per jaar besteden aan het onderhoud van de velden en de kleedkamers.  

Afscheid van Peter van der Vlugt

Als dank daarvoor werden de vrijwilligers met partners een paar uurtjes gezelligheid aangeboden met een hapje en een drankje. Een kleine blijk van waardering voor een grote inzet.

Tijdens deze bijeenkomst werd afscheid genomen van Peter van der Vlugt als secretaris van SESRM.  7 jaar lang, vanaf de oprichting, heeft hij deze functie zeer serieus genomen en daardoor een grote bijdrage geleverd aan de uitvoering van de taken van SESRM die direct verband houden met het welzijn van beide clubs op Roodemolen.

De Gouden Schoen

Peter heeft niet alleen veel uren gestoken in SESRM, maar is al vele jaren – ook nu nog – als vrijwilliger actief bij RKVV Teylingen. De ouderen onder ons zullen hem ook zeker nog herinneren als een zeer waardevolle speler in het eerste team.

Als dank werd op deze avond – als een oeuvre prijs – de Gouden Schoen aan Peter overhandigd onder luid applaus van de aanwezige vrijwilligers. Hij was er zichtbaar blij mee.

Peter is binnen SESRM opgevolgd door Marc Gozeling.


Reacties