Graaf Jan Jazzy Sunday met gitarist Martin Lichters

Graaf Jan Jazzy Sunday met gitarist Martin Lichters Foto: Martin Lichters

Zondag 17 Maart wordt weer op de 3e zondag van de maand in Grand Café Graaf Jan / Sassenheim een gezellige jazzmiddag georganiseerd met deze keer de bekende Lissese gitarist Martin Lichters & Friends.

Even voorstellen

Martin is een allround en veel gevraagd professionele gitarist. Na zijn middelbare school volgde hij een vakopleiding muziek aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en hij studeerde klassieke- en elektrische gitaar en vervolgens Spaanse flamenco.

Na zijn afstuderen kreeg hij een baan als gitaardocent op een muziekschool in de Bollenstreek en daarnaast werkte hij als gitarist/banjoïst o.a. in de musicals Barnum en Cabaret en heel veel andere producties van Joop van den Ende.  Sinds 1994 is hij als gitaardocent en ensemble leider verbonden aan de Muziek- en Dansschool Amstelveen.

Jazz en Flamenco

Martin zal tijdens Jazzy Sunday middag niet alleen jazz- en Z.-Amerikaans repertoire spelen en zingen, maar ook een aantal flamenco stukken ten gehore brengen. Hij wordt begeleid door topmuzikanten zoals, de bekende Haarlemse saxofonist Ruud Eeuwen, de Haagse contrabassist Vincent Kuiper en de veel gevraagde Lissese drummer Pim de Boer. Het optreden in Graaf Jan Sassenheim begint zondagmiddag 17 maart om 14:00 uur en de toegang is gratis.


Reacties