Graaf Jan start bezorg service

Graaf Jan start bezorg service Foto: Grand Café Graaf Jan

Vanaf 1 december heeft Grand Café Graaf Jan in Sassenheim ook een bezorgservice. De Graaf Jan Express!. Met een elektrische fiets worden de warme maaltijden bij jouw thuis gebracht.  


- Lees verder onder deze advertentie -

Mee gaan met de tijd

‘Tegenwoordig zijn er steeds meer horeca gelegenheden die een bezorgservice aanbieden. Graaf Jan doet dit nu ook en wij richten ons op de gezonde markt. Naast o.a. de spareribs en een saté staan er ook maaltijdwraps, maaltijdsalades en een bietenburger op de kaart. Zelfs een dessert is mogelijk! Voor ieder wat wils.’ Aldus John de Kooker, eigenaar van Grand Café Graaf Jan

Warm aangeleverd

De maaltijden worden in speciale voorverwarmde boxen bij u thuis gebracht. Het streven is binnen een half uur, en op dit moment mogelijk in Sassenheim en Voorhout. Zoals het er naar uit ziet zal er binnenkort een 2e fiets of scooter bijkomen om de bestellingen op tijd te leveren. Wie weet zie jij in 2019 een eigen elektrisch autootje voor rijden met warme maaltijden van Graaf Jan!

Bestellen?

Op dit moment is bestellen mogelijk via www.thuisbezorgd.nl en vanaf volgende week ook via de eigen website van Graaf Jan.


Reacties