Grand-café De Oude School is er klaar voor om weer open te gaan

Grand-café De Oude School is er klaar voor om weer open te gaan Foto: Grand café De Oude School

Robert en Els van Grieken van Grand Café De Oude School in Warmond grijpen de situatie rond het coronavirus aan als een gedwongen vakantie en zijn er klaarvoor als de minister-president vanavond in de persconferentie het sein op groen zet en de horeca weer open mag gaan.

Ondanks de teruggelopen omzet gaat het goed met ze en genieten ze nagenoeg iedere dag van wandelingen van 10/15 km in de natuur. Met in acht neming van de <-1,5m-> natuurlijk. Dus hun conditie en kleur zijn helemaal top. Dit afgewisseld met uitslapen en lekker eten (maken).
"We hebben in het verleden  bezorgen en afhalen van maaltijden gedaan, maar we kunnen de door ons gewenste kwaliteit niet garanderen. En kwaliteit staat bij ons hoog aangeschreven! We missen jullie en alle andere lieve gasten enorm en we kijken ook uit naar de verlossende woorden van Mark Ruttte. Alhoewel er met ons veel horecaondernemers zijn die er een hard hoofd in hebben om de <-1,5m-> in de zaak te kunnen handhaven. Maar we wachten geduldig af." - Els van Grieken

Help de Horeca - schaf een dinerbon aan

Financieel is bij het Grand café alle beloofde steun in gang gezet en dat geeft ook wel rust. Samen met de verkoop van de dinerbonnen van #HelpdeHoreca hopen ze het (nog) wel even te kunnen uitzingen.

Els en Robert bedanken iedereen voor de lieve mails, kaartjes, berichtjes, bloemetjes, harten onder de riem. Maar ze missen iedereen enorm en hopen dat iedereen gezond blijft. Het horecastel rust nog even uit om eerdaags vol frisse energie er weer tegenaan te gaan.

Reacties