Gratis e-books lezen via Bibliotheek Bollenstreek

Gratis e-books lezen via Bibliotheek Bollenstreek Foto: Pixabay

Door de sluiting van de biblitoheken in Teylingen is het niet mogelijk om boeken te lenen. Met de ThuisBieb-app biedt Bibliotheek Bollenstreek de inwoners van Teylingen de mogelijkheid om gratis boeken te lezen. 

De gebouwen zijn gesloten, maar de Nederlandse bibliotheken zijn online gewoon open. In de ThuisBieb-app zijn vanaf vandaag 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. Met de ThuisBieb willen de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 10 mei. 

Populaire én minder bekende titels   

De brede selectie bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als ‘Rinkeldekink´ van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine ‘Hard Gras’, maar ook te ontdekken boeken als ‘Post voor Rus Ordelman’ van Bette Adriaanse, ‘De mentor’ van Tessa Kollen en ‘Mindgym work-outs’ van Wouter de Jong.  

Ook voor de jeugd 

De jongere lezer vindt in de app naast bekende titels als ‘Stuntvlogger Sam’ van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als ‘Toverhanden’ van Chris Winsemius en ‘Alaska’ van Anna Woltz.  

Dowload de app via www.bibliotheekbollenstreek.nl  

   

 

 

 


Reacties