Gratis naar Sinterklaas Instrumentenfeest

Gratis naar Sinterklaas Instrumentenfeest Foto: InTeylingen

Theater Van Santen speelt op 1 december het Sinterklaas Instrumentenfeest voor basisschoolkinderen uit Teylingen. Een ingekleurde tekening geeft gratis toegang voor twee kindjes.

Sinterklaas Instrumentenfeest is een interactieve theatershow met muziek en liedjes. De show is geschreven voor kinderen van 3 tot 8 jaar, maar oudere kinderen zijn ook welkom om te komen kijken.

De voorstelling in de feestzaal van De Oude Tol in Sassenheim start om 11:00 uur, deuren gaan open om 10:30.

Sinterklaas Instrumentenfeest

Mogen grote mensen ook hun schoen zetten? Waar zet je die dan? En komt er dan wel wat in? Zouden grote mensen, net als kinderen, ook niet alles krijgen wat op hun wensenlijstje staat? De muzikanten zetten hun schoen. Ze hebben veel verschillende en ook bijzondere muziekinstrumenten bij zich. De muzikanten spelen en zingen uit volle borst en iedereen zingt mee! Nu zullen zij toch zeker ook wel iets in hun schoen krijgen? Het blijkt allemaal niet zo eenvoudig. Maar gelukkig hebben kinderen heel goede ideeën. Er moet nog meer gebeuren! Je moet het allemaal maar weten….

Gratis toegang

Willen jullie komen kijken? Download hier de tekening, print hem uit en laat de kids lekker kleuren. Lever aan de deur bij De Oude Tol de ingekleurde kleurplaat in, dan mogen de kinderen gratis van de voorstelling genieten. 

De voorstelling wordt mogelijk gemaakt door de ondernemers van Voorhout onderneemt!.


Reacties