Gratis Seminar 'algemene voorwaarden voor bedrijven'

Gratis Seminar 'algemene voorwaarden voor bedrijven' Foto: Steenbergen Advocaten

Steenbergen Advocaten nodigt ondernemers uit om op donderdag 20 februari 2020 het gratis seminar over algemene voorwaarden bij te wonen.   

Hierin zullen advocaten Peter Steenbergen en Jeroen Joustra de aanwezigen informeren over het grote belang van goede algemene voorwaarden. Thema's als beperking van aansprakelijkheid, bescherming tegen faillissementen, eigendomsvoorbehoud en verhaal van kosten staan hierin centraal.

Kleine lettertjes

Algemene voorwaarden worden wel 'kleine lettertjes' genoemd. Hieronder vallen alle standaard afspraken van een onderneming over contracten, leveringen, diensten en werkzaamheden.

"Elke ondernemer denkt dat hij geweldige algemene voorwaarden heeft en dat hij ze goed gebruikt. Helaas is dat in de praktijk maar al te vaak niet zo". - Jeroen Joustra 

Algemene voorwaarden zullen niet alleen inhoudelijk aandacht krijgen. Ook het juiste gebruik van algemene voorwaarden zal aandacht krijgen, een onderdeel waar het in de praktijk vaak mee mis gaat. Het seminar wordt afgesloten met een aantal praktische tips & tricks.

Aanmelden 

Aanmelden voor dit gratis seminar kan bij steenbergenadvocaten of per e-mail op info@steenbergenadvocaten.nl  Op de website staat ook het programma.

Het seminar algemene voorwaarden wordt georganiseerd bij Steenbergen Advocaten, Loosterweg 4b in Voorhout. Aanvang 16.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Aansluitend is er een borrel. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 


Reacties