Groep 4 Basisschool de Overplaats winnaar bij Gekke Haren Challenge

Groep 4 Basisschool de Overplaats winnaar bij Gekke Haren Challenge

Tijdens de laatste week van de thuisonderwijs periode heeft groep 4 van basisschool De Overplaats in Sassenheim meegedaan met de Gekke Haren Challenge.

Deze challenge is een initiatief van Hizi Hair; een kappersketen met 65 salons in Nederland. Zij wilden een positieve draai geven aan al die te lange pony's, matjes in de nek, dooie punten of 'stiekem-zelf-geknipte'-coupes en bedachten daarom deze challenge. Iets meer dan 100 klassen uit heel Nederland schreven zich in en daarom gingen vele kinderen aan de slag om een creatief kapsel te creëren.

De kinderen van groep 4 van de Overplaats bedachten de meest gekke, grappige en creatieve kapsels en met wat hulp van hun ouders gingen ze aan de slag. Tijdens 1 van de laatste online lessen verschenen de kinderen met hun creatieve kapsels in Google Meet en verrasten zij hun juffen. Juf Esther en juf Chantal werden vervolgens door de kinderen uitgedaagd om ook mee te doen! Deze uitdaging namen de juffen aan en ook zij gingen aan de slag. Dit alles resulteerden in veel foto's van de meest bijzondere kapsels en deze werden ingestuurd.

Afgelopen vrijdag werd de winnaar bekend en groep 4 van de Overplaats ging maandag extra vrolijk naar school, want zij hebben de Challenge gewonnen!!! Binnenkort gaan zij dit uitgebreid vieren met het gewonnen online klassenfeest!

Marly met haar gekleurde zeemeermin vlecht
Gekke haren.jpg
 
Tiago met een donut in zijn haarGekke haren 3.jpg
 
Juf Esther
Gekke haren 2.jpg

Reacties