Haarlemse gitaarleraar brengt meer muziekles naar Sassenheim

Haarlemse gitaarleraar brengt meer muziekles naar Sassenheim Foto: Dennis Out

De Conservatorium geschoolde muziekleraar Dennis Out start in september met gitaarlessen in Sassenheim. Na enkele jaren lesgeven op een Haarlemse muziekschool, gaat hij leerlingen dichter bij huis verder helpen met het spelen van (bas)gitaar.

Dennis groeide op in Lisse en woont sinds enkele maanden in Sassenheim. Tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam volgde hij de Popafdeling met basgitaar als hoofdvak. Hij geeft les op muziekscholen in Haarlem, speelt zelf in een aantal bands en begint nu met gitaarles in zijn woonplaats.

Voor mij is de gitaar een soort vanzelfsprekend in mijn leven. Tijdens het conservatorium ben ik er in doorgegroeid en nu is het ook mijn werk geworden.’ – Dennis Out

Les aan huis

Het viel hem op dat er lokaal weinig gitaarleraren lesgeven aan huis, terwijl daar juist veel voordelen aan zitten. Daarom begint Dennis na de zomervakantie zelf met thuislessen voor iedereen die gitaar of basgitaar wil leren spelen; kinderen, jongeren en volwassenen.

Geen klassieke lessen

Je hebt gitaarles op basis van klassieke noten en je hebt gitaarles waar je liedjes speelt op basis van tabs. Dennis geeft les volgens de laatste manier. Aan de hand van liedjes die passen bij de leerling, de theorie en vooral veel gitaarspelen, leert hij zijn studenten steeds beter spelen.

Ik ben al jaren met gitaren bezig, het heeft me vanaf mijn middelbareschooltijd veel plezier gegeven. Dat gun ik andere ook.’ – Dennis Out 

Vanaf september starten de (bas)gitaarlessen in Sassenheim (en omgeving). Meer informatie of een proefles boeken? Neem contact op met Dennis.


Reacties