Halsoverkop van Theaterschool Teylingen weer succesvol

Halsoverkop van Theaterschool Teylingen weer succesvol Foto: Theaterschool Teylingen

Tijdens de intelligente lockdown bracht Theaterschool Teylingen verschillende voorstellingen naar zorghuizen met de Theatertour op afstand. Zondag 12 juli stonden ze weer voor het eerst sinds tijden op de planken van theater De Muze in Noordwijk. Beide voorstellingen waren uitverkocht.

Voorstelling Halsoverkop vloeit voort uit project Theatertour op afstand. Na bijna 80 voorstellingen on tour, stonden ze nu al eerst van eerste theatergroepen weer met een voorstelling in het theater.

De kleine cast nam het publiek in een uur mee langs hoogtepunten uit onder andere Marry Poppins, The Phantom of the Opera en Hello Dolly. De voorstelling had kleine verwijzingen naar de buitenoptredens, zoals het wolkendoek op het toneel. 

“Buiten alle theaters in Nederland kan ik nu zeggen dat ik ook op ieder grasveld in Teylingen hebben gespeeld. We hebben veel tranen gezien, van ontroering, vreugde en intens verdriet. We zijn dankbaar dat wij een beetje troost en afleiding hebben kunnen bieden en deze bizarre tijd. En wat is het fijn om ook weer terug in het theater te zijn.” – Patrick Norman de Ridder van Theaterschool Teylingen


Reacties