Heijmans start met de aanleg van de Noordelijke Randweg Voorhout

Heijmans start met de aanleg van de Noordelijke Randweg Voorhout Foto: QR-code Heijmans app

Maandagavond 1 maart start Heijmans met de aanleg van de Noordelijke randweg in Voorhout. Deze weg vormt een nieuwe verbinding ten noordwesten van Voorhout. De Noordelijke Randweg zorgt voor een leefbaarder en verkeersveiliger centrum van Voorhout (Herenstraat) en een betere bereikbaarheid van Teylingen en de regio voor auto, fiets en openbaar vervoer.

De werkzaamheden starten op 1 maart. Op de N444 ten zuiden van de Noordwijkerhoekbrug plaats Heijmans van maandagavond 1 maart 20:00 uur tot dinsdagochtend 2 maart 06:00 uur barriers. Tijdens deze werkzaamheden is één rijstrook beschikbaar waar het verkeer om-en-om kan passeren. Verkeersregelaars ter plaatse zorgen voor de doorstroming. Vanaf dat moment geldt ter plekke een snelheidsbeperking van 50km/u. Deze snelheidsbeperking geldt tot het einde van het project.

Via de Heijmans BouwApp blijft u op de hoogte van het project. In deze app vindt u informatie over de werkzaamheden, de planning en mogelijke hinder. Ook kunt u uw vraag, melding of klacht doorgeven. 

Om het project te volgen neemt u de volgende stappen:
- Scan de QR code hierboven, of
- Download de Heijmans BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
- Vul in de zoekbalk ‘Aanleg Noordelijke Randweg Voorhout’ in
- Selecteer het project en klik op ‘Volgen’
 
Bij belangrijke berichten ontvangt u direct een bericht (notificatie) op uw mobiele telefoon of tablet. Zo bent u geïnformeerd over de actuele stand van zaken die voor u van belang zijn.
 
 
Meer informatie
 
Op www.teylingen.nl/noordelijkerandweg vindt u meer informatie over het project. Bijvoorbeeld rapporten van onderzoeken en tekeningen. En deze en voorgaande nieuwsbrieven zijn via de website beschikbaar. Heeft u vragen of opmerkingen over deze informatie? Neem dan contact op via randwegvoorhout@hltsamen.nl.

Reacties