Hekker Fietsen wordt Fietsreparatie Voorhout

Hekker Fietsen wordt Fietsreparatie Voorhout

Peter van Hekker Fietsen gooit het roer om – of eigenlijk het stuur. Hij gaat zich richten op reparatie en onderhoud van fietsen.

Een jaar geleden nam Peter de winkel in Voorhout over. Dit jaar noemt hij zijn leerjaar – en hij leerde onder andere dat de concurrentie op fietsgebied stevig is Teylingen.

Er is een verschuiving in de markt. Mensen kopen steeds vaker fietsen online of bij winkels die flinke kortingen kunnen geven.’ – Peter Rijnsburger van Fietsreparatie Voorhout

Peter snapt heel goed dat veel mensen om de prijs een fiets online uitzoeken, maar hoort ook van klanten dat het vaak ten koste gaat van de service. Het gat wat daar ontstaat, daar springt hij in: Fietsreparatie Voorhout gaat die service verlenen. 

Focus op fietsreparaties

De werkplaats wordt uitgebreid, zodat iedereen straks met zijn fiets terecht kan bij Fietsreparatie Voorhout. Of de fiets nu bij Hekker gekocht is, bij de concurrent of online. Fietsreparatie Voorhout is zelfs officiële partner en servicepunt van fietsenwinkel.nl.

Sommige zaken willen je niet helpen als je je fiets online gekocht hebt. Maar elke fiets heeft af en toe reparatie of onderhoud nodig en laat dat nu net zijn waar ik goed in ben.’ – Peter

Peter gaat werken met transparante prijzen, zodat je vooraf ziet wat het precies kost om een band te vervangen.

Verkoop middels demofietsen

De verkoop verdwijnt niet helemaal uit de winkel, maar Peter gaat zich wel focussen op de verkoop van elektrische fietsen. Met verschillende demo-modellen in de winkel, kunnen klanten testen wat voor hen het beste werkt en de gekozen fiets wordt dan besteld.

Fietsreparatie Voorhout

Per 1 maart, en als het mee zit per 1 februari, gaat de fietswinkel op de Herenstraat 40 in Voorhout verder onder de naam Fietsreparatie Voorhout. Waar fietsreparaties binnen een dag klaar zijn - mits onderdelen op voorraad zijn.

 


Reacties