Help kinderen in Ghana aan veilig schoolmeubilair

Help kinderen in Ghana aan veilig schoolmeubilair Foto: Stichting Bokemei

Twee studerende meubelmakers uit Voorhout gaan deze zomer naar Ghana en helpen met deze actie kinderen in Ghana aan veilig schoolmeubilair.


- Lees verder onder deze advertentie -

De meubelmakers

Joeri Monster en Rowan de Jong zijn 22 jaar oud en studeren op dit moment voor ondernemend meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer aan het Hout- en meubileringscollege in Amsterdam. Op dit moment zitten wij in ons tweede leerjaar.

De Samenwerking

In samenwerking met stichting De vliegende meubelmakers gaan wij in juli 2019, voor 3,5 week, vrijwilligerswerk doen in de sloppenwijken van Accra, Ghana. Voor de stichting Bokemei gaan wij aan de slag om de scholen te voorzien van veilig en ergonomisch schoolmeubilair. Daarnaast willen wij de bevolking leren om zelfstandig meubels te maken en zelfvoorzienend te worden in het onderhouden van deze meubels als wij weer naar Nederland terugkeren.

Het gereedschap

Met het geld wat wij in zamelen gaan we onder andere in Nederland op zoek naar handgereedschap. Dit willen wij in Ghana gaan gebruiken en blijft achter om een zetje in de rug te geven op weg naar een betere, veilige en zelfvoorzienende toekomst. Ook gaan wij met de lokale bevolking naar de houthandel om hout te kopen voor onze meubels en onze kennis over te dragen.

Doneren?

Wilt je persoonlijk doneren? klik hier. Voor bedrijven die een bedrag van €50 doneren aan de vliegende meubelmakers stichting o.v.v. Rowan en Joeri plaatsen zij uw bedrijfsnaam onder de donateurs van ons project. Bij een bedrag van € 250 komt u met uw naam en logo van uw bedrijf op onze shirts te staan die wij tijdens de reis zullen dragen.

Voor meer informatie over stichting Bokemei, breng een bezoekje aan de website.

Steun ons, iedere bijdrage helpt!


Reacties