Hema Sassenheim sluit haar deuren

Hema Sassenheim sluit haar deuren Foto: InTeylingen

HEMA doet alles voor haar klant. Zo sluit het filiaal in Sassenheim vanaf maandag 24 februari voor vijf dagen. In die periode wordt de winkel verbouwd. Hierdoor wordt het winkelplezier en de beleving voor de klant verbeterd.

Voor het eerst in 40 jaar 5 dagen gesloten

Het is nog nooit eerder voorgekomen dat we zolang dicht zijn. Het is niet zomaar een aanpassing, We gaan aan de slag voor een totale metamorfose waarbij we aansluiten bij het nieuwste Hema-concept 'Worlds', Iets kopen moet een echte beleving worden" - René Luxen, directeur Hema Sassenheim

De winkel krijgt een hele nieuwe look: HEMA Worlds. Met het nieuwe concept wordt overgegaan op een andere presentatie van de artikelen. Dat gebeurt onder meer door het assortiment in te delen in verschillende  beleef-werelden.

Iets kopen gaat een beleving worden 

Wil je dameskleding, dan ga je naar de wereld voor dames. Daar vind je dan alles bij elkaar: niet alleen bovenkleding, maar ook sokken, panty's en lingerie. Je kunt dan alles op één plek zoeken en optimaal combineren.  Dat gaat ook gelden voor andere artikelen: alles krijgt een 'eigen' wereld. 

In de afgelopen jaren zijn meer dan honderd winkels in Nederland en België omgebouwd naar de nieuwe internationale huisstijl HEMA Worlds. Ook Barcelona en Parijs hebben het nieuwe concept al en straks in Sassenheim dus ook. 

Wat gaat er veranderen

In de Hema 2.0 komt de klant in een frissere winkel terecht, die overzichtelijker is ingedeeld.  Naast de professionele bouwers gaat het team van HEMA zelf ook aan de slag. Dit om te zorgen dat de winkel snel weer open kan, maar ook omdat ze het leuk vinden om te doen. 

De gehele winkel krijgt een update waarbij duurzamer voorop staat. Naast de  vernieuwing van winkelmeubilair als stellingen en vitrines worden ook de vloeren en wanden aangepakt. Daarnaast wordt in het gehele pand LED-verlichting aangebracht. 

Top kwaliteit voor een prettige prijs

Door de winkel overzichtelijk in verschillende ‘werelden’ in te richten is het mogelijk het assortiment iets uit te breiden. Versproducten als gebak, vleeswaren en natuurlijk de overheerlijke HEMA worsten (zowel warm als koud) blijven in het asssortiment, alleen kun je in de toekomst geen brood meer kopen in deze winkel. 

Weer open

Volgens planning is de verbouwing op zaterdag 29 februari klaar en dan kan je de vernieuwde winkel komen bewonderen. Nog even geduld dus en dan hebben we in Sassenheim een mooie, supermoderne winkel. Tot die tijd kunnen klanten terecht in Voorhout en Lisse.  

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties