Het best gelezen nieuws uit 2017

Het best gelezen nieuws uit 2017 Foto: InTeylingen

In mei gingen wij live met InTeylingen.nl en jullie kwamen regelmatig langs om het laatste nieuws te lezen. Dit vonden jullie Teylingers het meest interessant het afgelopen jaar.  

10. Hennes en Tini stoppen met snackbar Mercurius

De eigenaren van snackbar Mercurius maakten via ons bekend dat ze na 39 jaar de winkel overdragen aan een nieuwe eigenaar.
Artikel gemist? Lees het hier terug.

9. Eerste ongeluk bij nieuwe Nagelbrug

Terwijl de laatste werkzaamheden aan de autoweg op de Nagelbrug werden afgerond, kwam er een scooterrijder ter val op het nieuwe fietspad. Geen fout in het ontwerp, maar een hele vervelende val na een botsing met de stoeprand.  
Artikel gemist? Lees het hier terug.
 

8. De beste oliebol van de Bollenstreek haal je bij Parkzicht

Sassemse oliebollenbakkers scoorden hoog in de AD oliebollentest. Plek 20 van Nederland en de beste in de Bollenstreek.
Artikel gemist? Lees het hier terug.
 

7. Brutale inbraak Maximalaan

Stel je voor dat je boven zit te werken, terwijl er beneden dieven naar binnen sluipen en je spullen stelen? Dat gebeurde van de zomer op de Maximalaan.
Artikel gemist? Lees het hier terug.
 

6. Frustratie: langparkeerders bij station Sassenheim

Al tijdens de bouw van het nieuwe parkeerdek bij Station Sassenheim; maar wat nu als het straks weer vol staat met auto’s van vakantiegangers? Bas Brekelmans deelde met elke oplossingen de gemeente kan komen als dat straks het geval blijkt te zijn.
Artikel gemist? Lees het hier terug.
 

5. Dader overval snackbar gepakt

Half september werd Snackbar Mercurius overvallen door een tiener. Een dag later kon de dader opgepakt worden.
Artikel gemist? Lees het hier terug.

4. Albert Heijn Sassenheim gaat dicht voor verbouwing

Een bericht van deze week in de top 5! Half januari gaat de AH in Sassenheim 1,5 week dicht om te verbouwen. Wij mochten je al een beetje vertellen wat je van de vernieuwde Albert Heijn kan verwachten.
Artikel gemist? Lees het hier terug.

3. Voorhouter zwaar gewond aangetroffen op N206

In de vroege ochtend van 21 juli werd een zwaargewonde jonge Voorhoutse scooterrijder gewond gevonden langs de N206. Verdrietig nieuws volgde: de jongen is dat weekeind aan zijn verwondingen overleden.
Artikel gemist? Lees het hier terug.

2. Recap blikseminslag & brand boerderij Hoofdstraat Sassenheim

Tijdens noodweer eind juni, sloeg de bliksem in bij de woonboerderij aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Door verschillende reporters ter plaatse konden we op InTeylingen updates geven over de brand. Helaas brandde de woning helemaal af. De grond staat nu te koop om iets nieuws op te bouwen.
Artikel gemist? Lees het hier terug.  
 

1. Dokterspost Voorhout gaat ’s nachts dicht

Een week geleden werd bekend dat de Huisartsenpost in Voorhout eind 2018 ’s nachts dicht gaat. Voor spoed huisartsenzorg in de nacht moet je dan naar het LUCM.
Artikel gemist? Lees het hier terug.

 

Jullie bedankt! 

Wij zijn het voorjaar van 2017 InTeylingen gestart, omdat we een platform in onze regio misten waar alles samenkwam. Er is zo veel te doen, te zien en te koop in onze gemeente en er gebeurt meer dan je denkt. Zonde als we daar veel van missen! En jullie waren ook allemaal nieuwsgierig.

Het afgelopen half jaar hebben we net zoveel unieke bezoekers op de site gehad, als dat er mensen in Teylingen wonen! Waarvan de meeste regelmatig terugkomen. En daarvoor willen we jullie bedanken. Door jullie bezoeken, feedback en ideeën kunnen wij InTeylingen nog beter en completer maken.
We zijn eigenlijk pas net begonnen… Maar wij gaan nergens meer heen!

Ook in 2018 vind je het nieuws uit Teylingen weer bij InTeylingen.  


Reacties