Het is bijna moederdag!

Het is bijna moederdag! Foto: Voorhout onderneemt!

Wat gaat het dit jaar worden? Een bosje bloemen, een leuke kaart of misschien wel een lekker ontbijtje? In Sassenheim, Voorhout en Warmond zijn veel winkels die (moederdag)cadeau's verkopen, dus koop jouw  moederdagcadeau lokaal, dat is goed voor allemaal!

Maak kans op leuke prijzen!

In de winkels die aangesloten zijn bij Voorhout onderneemt liggen kaarten die je mee kunt nemen om daar een verhaal op te schrijven waarom je jouw moeder de allerliefste vind. Lever deze kaart uiterlijk zaterdag 9 mei in bij de winkel waar je hem hebt gehaald en misschien maak jij jouw moeder wel heel blij met één van de mooie prijzen! Dinsdag 12 mei wordt bekend gemaakt welke moeders gewonnen hebben.

Laat een bericht achter onder de facebookpost van Winkelcentrum Sassenheim waarom jij vind dat jouw moeder of die van een ander een overheerlijke brunch verdient aanstaande zondag met Moederdag? 
Taggen maar en wie weet is zij wel de gelukkige. Zaterdagochtend 9 mei worden de winnaressen bekend gemaakt via de facebookpagina van Winkelcentrum Sassenheim.

 

 


Reacties