Het Politiek Plein is live

Het Politiek Plein is live Foto: InTeylingen

Informatie over de partijen, hun leden en de verkiezingsprogramma’s. Voor jou verzameld, zodat je op 21 maart bij de gemeenteraadverkiezingen een goed overwogen keuze kunt maken.

Wat kan je verwachten van het Politiek Plein?

De komende tijd verschijnen meer nieuwsberichten over politiek op InTeylingen. Tussen het andere nieuws, maar ook verzameld op een aparte pagina: Het Politiek Plein. Waar je ook per partij het nieuws kunt bekijken. 

De partijen zijn zelf betrokken

Alle Teylinger partijen staan op het Politiek Plein en zijn reeds benaderd om actief mee te doen. Tot nu toe hebben we enthousiaste reacties ontvangen en zijn we met deze partijen in gesprek om jou zo optimaal mogelijk politiek nieuws te kunnen brengen.

Nieuws zal komen van de politieke partijen zelf, maar de redactie schrijft zelf ook (kritische) artikelen. En natuurlijk in de schrijfstijl die je van ons gewend bent – zonder onbegrijpelijke politiek-taal en mét uitleg.

Ben jij ook betrokken?

Maar wij weten ook niet álles natuurlijk. Daarom gaan we komende tijd op de site en via Facebook ook aan jou vragen wat je wilt weten.
Deze vragen leggen we voor aan de partijen en hun leden; wat zijn hun antwoorden of visies op de onderwerpen die leven bij de inwoners van Teylingen?
Heb je nu al vragen? Stuur ze alvast naar nieuws@inteylingen.nl.

En natuurlijk kan je, zoals op alle artikelen, reageren op de politieke items en zo zelf de interactie met de partijen opzoeken.

De politiek roept ‘Breng de politiek weer bij de kiezer thuis’ en inwoners vragen om begrijpelijke politiek. Daarom lanceren we vandaag Het Politiek Plein op InTeylingen.

 

  • Het Politiek Plein vind je via de blauwe menubalk bovenin de website
  • Of via https://www.inteylingen.nl/politiek-plein.html 
  • 1:  de politieke partijen in Teylingen
    - klik op het logo om het nieuws van die partij te zien
    partijen die actief meedoen met het Politiek Plein worden groter weergegeven
  • 2: nieuws van, uit en over de partijen uitgelicht
  • 3: al het nieuws van, uit en over de partijen in Teylingen 

Reacties