Het tijdsblokkensysteem van SERA helpt drukte van bezoekers te verspreiden

Het tijdsblokkensysteem van SERA helpt drukte van bezoekers te verspreiden Foto: Jon Tyson Unsplash

Speciale tijden vragen om speciale oplossingen. Van musea en bioscopen tot zwembaden, kapsalons, en sportaccommodaties, de komende tijd mogen hier maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Om dit voor jouw onderneming zo makkelijk mogen te maken, heeft SERA een tijdsblokkensysteem ontwikkeld.

Hoe houd je jouw onderneming draaiende in deze anderhalve-meter-samenleving? Dat doe je door jouw bezoekers te spreiden over de dag, met behulp van een systeem van tijdsblokken. SERA ontwikkelde zo’n systeem. Een internetverbinding is alles wat je nodig hebt.

Gepersonaliseerde opties

Met een verdeling in tijdsblokken weten bezoekers precies wanneer ze terecht kunnen. Dit voorkomt onduidelijkheid en lange rijen. Daarnaast voldoe je op deze manier aan de wettelijke eisen wat betreft het maximaal aantal bezoekers. Omdat de coronamaatregelen slechts traag worden afgebouwd en grote groepen nog lang moeten worden gemeden, is het nog ruime tijd belangrijk om bezoekers te spreiden.

SERA kan jou hierbij helpen. Het bedrijf ontwikkelde een slim softwaresysteem van tijdsblokken voor iedere ondernemer: groot of klein. Dit kan uiteraard worden aangepast op jouw wensen en voorkeuren. Er kan bijvoorbeeld worden geregeld dat bij het reserveren van een tijdsblok een bepaald bedrag moet worden betaald. Zo voorkomt u dat mensen meerdere tijdsblokken reserveren en niet komen opdagen.

Meer weten over het tijdsblokkensysteem? Lees dan hier verder of neem contact op via antoinette@inteylingen.nl of bas@sera.nl of via 0651009468.


Reacties