Hilverda – Van Leeuwen is de opvolger van Van Dijk bij CDA Teylingen

Hilverda – Van Leeuwen is de opvolger van Van Dijk bij CDA Teylingen

Manon van Dijk, raadslid namens het CDA in Teylingen, heeft laten weten dat zij per 1 januari 2021 haar raadslidmaatschap opgezegd. Dit heeft alles te maken met haar verhuizing uit de gemeente Teylingen.

Van Dijk zal vervangen worden door Carla Hilverda – Van Leeuwen. Hilverda- Van Leeuwen is een ondernemer uit Voorhout en onder andere actief in de Stichting Jumelage Warmond Champigné. Daarnaast was zij de eerstopvolgende lijsttrekker van het CDA in Teylingen.

Hilverda – Van Leeuwen voelt zich verbonden met Teylingen. ‘’Het is de gemeente waar de bollenvelden ieder jaar weer kleur geven.’’ De voorouders van Hilverda – Van Leeuwen kwamen uit Warmond, haar eerste huis stond in Sassenheim en nu woont ze al bijna twintig jaar met veel plezier in Voorhout.

Het nieuwe raadslid wil zich de komende jaren inzetten voor de zorg voor de inwoners en het ondernemersklimaat, de veiligheid op straat en het tegengaan van inbraak/diefstal, de ondersteuning van vrijwilligers en het behoud van groen en een gezonde omgeving.

In de afgelopen jaren heeft Hilverda – Van Leeuwen verschillende functies gehad. Zo was ze accountmanager in het bankwezen, vrijwillig voorzitter van Unicef Bollenstreek en zelfstandig juridisch adviseur bij gemeenten en woningcorporaties.

‘’Graag hoor ik van u wat er leeft in Teylingen en wat er kan worden verbeterd. Uw reactie is belangrijk om van Teylingen een nog mooiere gemeente te maken’’, laat zij weten op de site van de gemeente.


Reacties