Hollen door de Bollen zoekt vrijwiligers

Hollen door de Bollen zoekt vrijwiligers Foto: InTeylingen

Ben je niet in de gelegenheid om zelf te lopen tijdens het grootse voorjaarswandelfeest van de Bollenstreek op zondag 5 april, maar wil je wel jouw steentje bijdragen. Dat kan, de organisatie van Hollen door de Bollen is hard op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning kunnen bieden. 

Altijd al een keer zo’n geel hesje willen proberen of ? Dat kan! Hollen door de Bollen zoekt verkeersregelaars! Het is wel zo dat je dan eerst een certificaat dient te halen. Daar kunnen ze je alles over vertellen bij Hollen door de Bollen. 

Genoeg taken om uit te kiezen

Naast verkeersregelaaar is postbemanning ook heel belangrijk, denk hierbij aan helpen bij het uitdelen van drinken of eetkraampjes op het terrein van de atletiekverenging bemannen, helpen bij de inschrijving. Toezicht houden bij de aanwezige kinderactiviteiten en ga zo maar doer. 

Het belangrijkste is dat jij wilt helpen, dan is er altijd wel een geschikte functie te vinden.  

Kom jij zondag 5 april a.s. helpen om van de 7e Hollen door de Bollen een spetterend en vooral veilig evenement te maken? Ben je 18 jaar of ouder meld je vooral aan via info@hollendoordebollen.nl, contactpersoon Dave van der Wijngaard,

Niet helpen maar meelopen

Wil je als deelnemer aan het wandelevent meedoen schrijf je dan hier in.  

 


Reacties