Hollen door de Bollen zorgt voor geweldige opbrengst

Hollen door de Bollen zorgt voor geweldige opbrengst Foto: Team Bollenstreek

Zondag 8 april was de vijfde editie van Hollen door de Bollen, een (hard)loopevent langs de bollenvelden. De totale opbrengst van dit event komt ten goede van stichting Roparun.


- Lees verder onder deze advertentie -

Inmiddels is Hollen door de Bollen uitgegroeid tot een loopevenement met internationale allure; er liepen onder andere teams mee uit Polen en Zwitserland. 

Opbrengst €35.864,-

Door het goede weer, de vele aanmeldingen en de mooie tocht was deze vijfde editie al een groot succes. Maar het was helemaal geslaagd toen bekend werd gemaakt hoeveel geld dit event opgebracht heeft: €35.864,-. 
Dit volledige bedrag komt ten goede aan Stichting Roparun, een stichting die zich inzet voor een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. 

Bedrag 1,5 keer zo hoog als in 2017

Vorig jaar voegde Hollen door de Bollen €23.524,- toe aan het totaalbedrag van Team Bollenstreek. De opbrengst van het hardloopevent editie 2018 is dus 1,5 keer zo veel!
Dat belooft wat voor het totaalbedrag van Team Bollenstreek. Want ook tijdens de Ropaveiling op 10 maart werd bijna dubbel zoveel opgehaald in vergelijking met 2017.

 


Reacties