Holtman’s Dierenspeciaalzaak viert 25 jaar

Holtman’s Dierenspeciaalzaak viert 25 jaar Foto: Holtman's Dierenspeciaalzaak

Op 1 augustus bestaat Holtman’s Dierenspeciaalzaak 25 jaar. Na twee verhuizingen binnen het dorp, is de dierenspeciaalzaak de enige die de jaren wist te overleven in Sassenheim. Volgens de eigenaresse komt dat mede omdat ze betrokken zijn de bij klanten; er is altijd tijd voor een praatje.

Dolf en Jolanda Holtman namen in 1994 aan de Oude Haven een kleine dierenwinkel over. Twee jaar later verhuisden ze naar de Hoofdstraat en openden ook een zaak in Lisse, beide onder de naam Holtman’s Dierenspeciaalzaak. 

Onze kracht, en wat het ook leuk maakt vind ik, is dat we best een emotioneel betrokken winkel zijn. We werken nauw samen, hebben tijd om lekker met de klanten te praten en leven met hen mee.’ – Jolanda Holtman, eigenaresse Holtman’s Dierenspeciaalzaak

Winkel is drie keer zo groot

Het echtpaar besloot te focussen op de succesvolle winkel in Sassenheim en verhuisde in 2014 naar de overkant, naar hun huidige pand aan de Hoofdstraat 204. Deze is bijna drie keer groter dan de winkel waar het echtpaar ooit begonnen is - en voorlopig zitten ze hier ook wel goed.

We zitten voor nu wel goed hier hoor! Al zitten we heus wel eens grapjes te maken over een nieuwer pand. Maar daar komen natuurlijk ook weer nieuwe hoge kosten bij kijken...’ – Jolanda

Het zit in de familie

De ouders van Dolf hebben altijd een dierenzaak gehad, Dolf en Jolanda hebben 25 jaar hun dierenspeciaalzaak, in 2011 sloot dochter Sharona aan als vennoot en ook hun zoon is zijn eigen hengelsportwinkel begonnen. Je kan wel stellen dat ondernemen en de dierenzaak in het DNA van de Holtman’s zitten.

De winkel is onze hobby, anders hadden we het ook nooit zo lang volgehouden.’ – Jolanda 

Feestweek: 25 jaar Holtman's

Het jubileum wordt uiteraard gevierd met de klanten. Deze week zijn er verschillende acties en activiteiten in de winkel, zoals verschillende dierenshows, een dierenfotograaf en leuke dingen voor kinderen. Voor meer informatie hierover, bezoek de Facebookpagina van Holtman’s.

 


Reacties