Huiskamerfestival kKik wordt twee keer zo groot

Huiskamerfestival kKik wordt twee keer zo groot Foto: Kunstweek Warmond

In november organiseert de Kunstweek Warmond voor de tweede keer het huiskamerfestival kKik: kleinKunst in de Kamer. Na het succes van vorig jaar, wordt deze editie twee keer zo groot.

In 2018 vond het huiskamerconcert plaats in drie woonkamers in Warmond. Het publiek was vooraf al zo enthousiast dat de tickets al snel uitverkochten. Daarom gaat de Kunstweek dit jaar voor zes huiskamers met zes artiesten.

kKik is de afsluiting van de Kunstweek Warmond en valt dit jaar op zondagmiddag 10 november. In de huiskamers zijn optredens van een half uur cabaret, muziek of vertellingen, met pauzes ertussen om naar het volgende adres te gaan.

Line-up kKik 2019

Het huiskamerfestival begint om 14:00 uur bij De Oude School, waarna de bezoekers line-up Blok A of Blok B volgen. Om 17:30 eindigt iedereen weer bij De Oude School met soep en een broodje.

Blok A

  • Cabaretière Kirsten van Teijn speelt een deel uit haar voorstelling ‘Nobel’, waarin ze met veel humor vertelt over een hardwerkend ondernemersgezin achter een gouden façade.
  • Zanger/liedschrijver Siebe Palmen brengt met zijn gitaar verhalende liedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan.
  • Verhalenverteller Harpert Michielsen voert zijn publiek in een wervelende vertelling mee naar het Amsterdam van de negentiende eeuw. 

Blok B

  • Cabaretière Lonneke Dort, winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival, kijk op grote thema’s en haar vileine, droogkomische liedteksten.
  • Muzikaal trio De Breek brengt Nederlandstalige indiefolk met een hoofdrol voor samenzang, in de stijl van Crosby, Stills & Nash. 
  • De Jazzperados spelen oude stijl jazz. De sound is stevig, maar lichtvoetig. Ze brengen hun nummers met veel energie en humor, waardoor het publiek na het optreden de huiskamer opgewekt verlaat.

Kaarten á €19,50 zijn online te koop. Je bepaalt vooraf naar welk blok je gaat op 10 november.

 


Reacties