Infoavond nieuwe plannen herontwikkeling Kagerzoom

Infoavond nieuwe plannen herontwikkeling Kagerzoom Foto: Gemeente Teylingen

Op donderdag 6 december is een inloopavond over de herontwikkeling van de Kagerzoom. Het nieuwe plan ligt er inzage en er is ruimte om vragen te stellen.

In januari 2018 presenteerde de gemeente de eerste plannen voor de vernieuwde Kagerzoom. Met feedback van belanghebbenden, een nieuw budget en nieuwe kennis is er verder gewerkt aan het ontwerp en de visie.

Helft minder budget voor Kagerzoom

Inmiddels is bekend dat er minder budget beschikbaar is voor de Kagerzoom dan eerder verwacht. De aanpak van het stuk Warmond is onderdeel van het Uitvoeringsprogramma Leidse Ommelanden waar afgelopen tijd veel nieuwe projecten aan toegevoegd zijn. Het totale budget is herverdeeld en voor Kagerzoom is nog maar de helft van het oorspronkelijke budget beschikbaar.   

Inloopavond

6 december tussen 19:30 en 22:00 uur ligt het ontwerp van de herontwikkeling in Het Trefpunt in Warmond. Er is ruimte om vragen te stellen en er zijn verschillende professionals aanwezig om toelichting te geven op de ontwerpschetsen.
Online is het ontwerp in te zien van 30 november tot en met 14 december. Via de website kagerzoom.info kan ook gereageerd worden op de plannen.    

Verloop planning

Belanghebbenden en geïnteresseerden kunnen tot 14 december reageren bij de gemeente of via kagerzoom.info. Daarna wordt gestart met de aanvraag omgevingsvergunningen en ontheffing, waar men op de gebruikelijke manier bezwaar tegen kan maken.  

De uitvoering van de vernieuwde Kagerzoom staat gepland in het najaar van 2019.

 


Reacties