Informatie intochten Teylingen

Informatie intochten Teylingen Foto: InTeylingen

Het is weer bijna tijd voor Zie ginds komt de stoomboot, schoentje zetten en verlanglijstjes maken. Hier vind je alle informatie over de intochten van Sinterklaas in Teylingen bij elkaar.

Intocht Sassenheim: 16 nov

Sinterklaas komt op zaterdag 16 november rond 13:30 aan bij de Oosthaven in Sassenheim. De Sint neemt dit jaar ook weer glutenvrije pieten mee.
Onder begeleiding van muziek gaan de Sint te paard en de pieten te voet naar het Kerkplein. Hier is tot 16:00 uur een programma met optredens van lokale verenigingen en doen de pieten, samen met de kinderen, een recordpoging.

Tijdens de intocht geldt op verschillende plekken in Sassenheim een parkeerverbod.

Zondag 17 november speelt Theater Van Santen het Sinterklaas Instrumentenfeest in ’t Onderdak.

Intocht Voorhout: 16 nov

Een groep pieten is vooruit gevaren en is op 16 november van 13:00 tot 14:30 in het centrum van Voorhout om spelletjes te spelen met de kinderen. Stempelkaart voor de spelletjes krijgen de kinderen via de basisschool of haal je bij Van Kesteren Schilders, Van Kesteren Groentenbroers, Voorhoutse friet of Bakker Oosthout. 
Om 15:00 komt Sinterklaas aan op het Oosthoutplein en om 16:00 zit hij bij het muziekpaviljoen op het Kerkplein om kinderen een handje te geven. In Voorhout zijn ook glutenvrije pieten van de partij.

Tijdens de intocht en activiteiten is de Herenstraat afgesloten.

Zondag 17 november speelt Toneelvereniging Cultuur Verheft de jeugdvoorstelling Sinterklaas en de lollige lolbroek.

Intocht Warmond: 23 nov 

Sinterklaas en zijn pieten komen traditiegetrouw een weekje na de landelijke intocht aan in Warmond – ze hadden een beetje tegenwind – op 23 november.
Ze meren aan bij Park Groot Leerust en gaan door het dorp richting het Trefpunt waar van 14:15 tot 15:45 een feestmiddag is voor alle basisschoolleerlingen uit Warmond.

 


Reacties