Inloopspreekuur vrijwilligerswerk gaat waarschijnlijk door

Inloopspreekuur vrijwilligerswerk gaat waarschijnlijk door Foto: Google Maps

Op donderdag 19 november is het hopelijk weer mogelijk om binnen te lopen bij het Inloopspreekuur Vrijwillige Inzet. Daar kun je aan medewerkers van Welzijn Teylingen advies vragen over vrijwilligerswerk.

Bezoek daarvoor tussen 18.30 uur en 19.30 uur aan de bibliotheek van Sassenheim, Kerklaan 42. Bijvoorbeeld om na te denken over een leuke vrijwilligersklus of om je de weg te wijzen naar verenigingen en stichtingen in Teylingen. Ook voor andere vragen over vrijwillige inzet kun je binnen lopen en verenigingen en stichtingen zijn eveneens welkom. 

Als je niet precies weet waar jouw zoektocht naar een leuke vrijwilligersbaan kan starten, loop dan eens binnen. Kom in gesprek over jouw ervaring of talenten, wat je graag wilt doen en welke vereniging of stichting jou misschien iets te bieden heeft. Er is vrijwilligerswerk voor jong en oud, voor wie heel druk is of alle tijd heeft. Of je nu wilt tuinieren, opruimen, coachen, gezelligheid bieden of leiding wilt geven aan een organisatie of aan leden van de club, het is er allemaal.  De adviseur helpt met zoeken in de vacaturebank, gaat in gesprek of biedt je een talentenscan.

Ook vrijwilligersorganisaties zijn welkom op het spreekuur om te vertellen waar zij naar op zoek zijn. En het is heel handig om folders over de vereniging of stichting achter te laten(of op te sturen naar Welzijn Teylingen). Die kunnen dan worden meegegeven aan belangstellenden.

Het Inloopspreekuur vindt iedere 3e donderdag van de maand plaats. Als je niet naar het inloopspreekuur kunt komen, kun je ook een kijkje nemen in de online vrijwilligersvacaturebank. Daarin staan allerlei leuke vacatures van de bijna 200 organisaties die in Teylingen actief zijn. Zie alle vacatures op: www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl.

Vanwege de richtlijnen van het RIVM is het spreekuur op de 1e verdieping. Wie slecht ter been is, kan de lift gebruiken. De plek is veilig ingericht.

Voor meer informatie, neem contact op met Maria Zwart, adviseur vrijwillige inzet, 0252-231805, m.zwart@welzijnteylingen.nl.


Reacties