Inloopspreekuur vrijwilligerswerk weer van start

Inloopspreekuur vrijwilligerswerk weer van start Foto: Google Maps

Na een time-out door de coronamaatregelen, start vanaf 16 juli weer het maandelijkse inloopspreekuur vrijwilligerswerk. Hier kunnen vrijwilligers en clubs die vrijwilligers zoeken informatie inwinnen en/of elkaar vinden. Dit jaar is er geen zomerstop voor het inloopspreekuur. 

Het inloopspreekuur vrijwilligerswerk is elke derde donderdag van de maand van 18:30 tot 19:30 op de eerste verdieping van de Bibliotheek Sassenheim - er is een lift aanwezig voor wie slechter ter been is.

Vrijwilligerswerk doen

Er is vraag naar veel verschillende soorten vrijwilligers; of nu veel of weinig tijd vrij hebt om iets te doen. Van tuinieren tot boekhouding en van klussen tot gezelligheid bieden.

Tijdens het inloopuur kan je bij Welzijn Teylingen terecht met jouw vragen over vrijwilligerswerk. Wil je weten wat vrijwilligerswerk inhoudt of ben je benieuwd  welke organisaties in Teylingen hulp kunnen gebruiken?
Samen met jou kan een adviseur bekijken wat bij je past, welke talenten je hebt en hoe je deze kunt benutten in het lokale vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers zoeken

Ook vrijwilligersorganisaties zijn welkom op het spreekuur. Zij kunnen de adviseur vertellen wat ze zoeken om samen te kijken hoe je dit vorm kan geven. Evt folders achterlaten van de organisatie, om vrijwilligers te informeren is ook mogelijk.


Reacties