Internationale Design Awards voor Lucky’s Bowling Warmond

Internationale Design Awards voor Lucky’s Bowling Warmond Foto: Lucky's Bowling

De eerste design bowlingbaan van West-Europa werd onlangs door het Amerikaanse vakblad Bowlers Journal onderscheiden met de prestigieuze Amerikaanse Architecture and Design Award voor het mooiste interieur en best new center International. Te vergelijken met de Televisier Ring voor bowlingbanen wereldwijd!  

Trots

Directeur Eric Bosma: “We zijn enorm trots op deze prijs. Het geeft aan dat niet alleen onze gasten, maar ook de professionele Amerikaanse jury ons concept en wel overdachte inrichting waardeert.”

Over Lucky’s Bowling

Op 19 april 2018 opende Lucky’s Bowling, de eerste designbowlingbaan in West-Europa. Ingericht met hoogwaardig designmeubilair in een industriële sfeer en voorzien van twintig Brunswick Pro Lane bowlingbanen is Lucky’s Bowling een verademing in de bowlingwereld.  

Lucky’s bowling is helemaal klaar voor de kerstperiode, op de gigantische videowall boven de professionele banen een levendige kerstvideo met een voorbijtrekkende kerstman en zijn rendieren. De kleintjes vermaken zich in de nieuwe indoor playground met trampolines, glijbanen en klimnetten, de volwassenen genieten van een gezellig potje bowlen, gevolgd door een speciaal diner. Op zoek naar een speciale kerst, dit jaar? Je vindt hem bij Lucky’s Bowling!


Reacties