IVN Natuureducatie start samen met Gemeente Teylingen het project 'Alle Tuinen Groen!'

IVN Natuureducatie start samen met Gemeente Teylingen het project 'Alle Tuinen Groen!'

Het 'Alle Tuinen Groen!' project geënthousiasmeerd de inwoners in de gemeente Teylingen om actief in de tuin aan de slag te gaan. Zo kan je in het vroege voorjaar al genieten van een levendige tuin.

Op 8 december 2020 trapt IVN Natuureducatie het project af met een online bijeenkomst waarin zij jou uitleggen hoe van start te gaan om jouw tuin te vergroenen. Vervolgens is er op 14 december een inspirerende workshop “Kennismaken met een levende tuin” waarin zij praktische tips geven waarmee je direct aan de slag kunt. 

Als bewoner van Teylingen helpt De Groene Uitdaging jou om jouw tuin nog natuurvriendelijker te maken. Met 80 procent korting kan je een tuinpakket zoals een Tuiny Forest aanschaffen en in mum van tijd jouw tuin omtoveren tot een prachtige groene oase. Heb jij geen tuin maar een balkon of dakterras… Geen enkel probleem, daar zijn ook handige pakketten voor.

Vind je het leuk om te tuinieren? En wil je graag de natuur een handje helpen door van jouw tuin een klein paradijsje te maken voor vlinders, bijen en vogels?  Meld je aan! Meer info vind je op www.ivn.nl/groenetuin2020


Reacties