Jacoba van Beieren Hof kijkt terug op geslaagde jubileumactie

Jacoba van Beieren Hof kijkt terug op geslaagde jubileumactie

Omdat het winkelcentrum tien jaar bestaat heeft de Jacoba van Beieren Hof in Voorhout van donderdag 26 oktober tot en met zaterdag 4 november feest gevierd. Tien dagen lang werden er diverse (korting)acties, traktaties, prijzen en activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Zo was er een meet & greet met Jacoba van Beieren, heeft Beertje van Beieren pluche beertjes uitgedeeld aan kinderen en werden er Celebrations chocolaatjes uitgedeeld in elke zaak. Daarnaast maakten klanten kans op fantastische prijzen, zoals 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn, 4 entreetickets voor de Efteling, een overnachting bij Van der Valk en een solextour voor 2 personen.

Iedereen kon mee doen door een actie-envelop te vullen met drie kassabonnen van drie verschillende zaken.

Zeer geslaagd

Dat de actie geslaagd was, bleek alleen al uit het aantal ingeleverde enveloppen, maar liefst 354 stuks. Op donderdag 9 november jl. vond in Drinxx de feestelijke uitreiking plaats onder het genot van een lekker drankje en bitterbal. In totaal zijn er 16 prijzen uitgereikt. De winnaars waren dolgelukkig met hun prijzen zoals ook de foto laat zien.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties