Jazzy Rosamint Faas in Graaf Jan.

Jazzy Rosamint Faas in Graaf Jan.

Zondagmiddag 27 Januari staat in de serie Graaf Jan Jazzy Sunday, de fantastische zangeres Rosamint Faas centraal.

Bekendheid en studie 

Deze zeer getalenteerde zangeres is in jazzkringen een bekende verschijning en stond al op veel grote jazzfestivals en theaterpodia in binnen- en buitenland. Met haar heerlijke jazzy stem en grote virtuositeit weet ze haar luisteraars te bekoren. Rosamint studeerde jazz en zang aan het Utrechts Conservatorium en volgde masterclasses bij de legendarische Amerikaanse jazzvocalist Mark Murphy en zangeressen Denise Jannah en Josee Koning. Ze werkte in het verleden met o.a. Rob van de Broeck, Henk Meutgeert en Theo Loevendie.

Repertoire en begeleiding

Rosamint`s repertoire omvat alle bekende jazzsongs, b.v. Night & Day, But Not for Me, The lady is a Tramp en ook verschillende Braziliaanse klassiekers zoals Girl from Ipanema en Corcovado.

Van jongs af luisterde ze al naar o.a. Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Billie Holiday en met haar heerlijke stemgeluiden zet ze al zingend een hele film neer. Rosamint wordt begeleid door een jazzkwartet met Pieter van Santen (piano), de Russische saxofonist Dimitri Shapko (studeerde aan Berkeley School of Music- U.S.A.), Jurriaan de Kok - contrabas (Conserv. - R`dam) en drummer Pim de Boer.

Kijken en luisteren?

Kom zondagmiddag 27 Januari gezellig naar Grand Café Graaf Jan en geniet van deze geweldige zangeres en haar band met topmuzikanten.                                                                          

Het begint om 14:00 uur, de toegang is gratis.

Geef uw mening

Dit is een test poll van Steffen

Hierbij een test omschrijving


Reacties