Jazzy Sunday bij Graaf Jan met Colette Wickenhagen.

Jazzy Sunday bij Graaf Jan met Colette Wickenhagen. Foto: Colette Wickenhagen

Zondagmiddag 19 Januari start JAZZY SUNDAY 2020 in Grand Café Graaf Jan, met de bekende jazz zangeres Colette Wickenhagen.  

Deze fantastische zangeres is in brede kring een bekende verschijning en stond al op veel grote jazzfestivals en theaterpodia in binnen- en buitenland. Colette heeft met haar heerlijke jazzy stem geen verdere introductie nodig.

Wereldwijd een graag geziene artiest 

Ze is overal en zong o.a. op festivals en in theaters in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Rusland. Sinds 2010 staat ze in de Top 200 van de Amerikaanse music-site "All About Jazz", bij de free downloads; kwam ze binnen op plaats 168 en stond in 2017 op plaats 32.

Colette zingt lekker in het gehoor liggende jazz songs, afgewisseld met verschillende  andere muziekstijlen zoals Z,-Amerikaans, bossa-nova, blues en zeker daarbij ook songs van Ella Fitzgerald, Diana Krall, Astrud Gilberto, e.a. Laat u verrassen door deze gepassioneerde zangeres met band en hun heerlijk jazzy repertoire.

Colette wordt begeleid door een aantal topmuzikanten; Joost Italianer - piano, Ruud Eeuwen - saxofoons, Jurriaan de Kok - contrabas en de Lissese drummer Pim de Boer.

Graaf Jan / Sassenheim, aanvang 13:00 uur. De toegang is gratis.


Reacties