Jeugd Pankras bijna klaar voor toneeluitvoering

Jeugd Pankras bijna klaar voor toneeluitvoering Foto: Toneelvereniging Pankras

15 en 16 juni staan de jeugdgroepen van toneelvereniging Pankras op de planken met twee moderne verhalen. Tickets zijn vanaf nu te koop.  

De jeugdafdeling van Pankras bestaat uit twee groepen; jonge en oudere jeugd. Tijdens de voorstelling brengen beide groepen hun stuk ten tonele. 

Op de zolder van Harige Harry

De jongste groep (10 tot 14 jaar) speelt onder leiding van Britney Treur het stuk Op de zolder van Harige Harry.  

Britt en Patty, twee heel nieuwsgierige meisjes komen stiekem op de zolder van oma. En die had dat nog zo verboden! Een schilderij, een borstbeeld, een oude spin. Niets aan de hand, tot het moment dat een schilderij en een borstbeeld tot leven komen…

Zusjes

De oudere jeugd (15 tot 18 jaar) kruipt in de huid van de personages van Zusjes; het verhaal van een jachtig, modern gezin. Het stuk wordt geregisseerd door Caby Klos en Liesbeth Beaufort. 

Zusjes vertelt het jachtige, moderne leven van het gezin: pa en ma, altijd druk, druk, druk… van het ene naar het andere sjouwend en hun twee kinderen, Cindy en Lotte, lekker tegendraads, puberaal en regelmatig ruziënd met elkaar. Kortom: een doorsnee gezin. Voeg daar nog wat stoere pubers bij van school en je hebt een mooi tijdsbeeld van deze moderne tijd.

De voorstellingen zijn op 15 juni om 19:00 en op 16 juni om 14:00 uur in theater ’t Onderdak.

Kaarten á €5,- zijn online verkrijgbaar (kaarten voor 15 junikaarten voor 16 juni) of een half uur voor start voorstelling aan de deur van ’t Onderdak.


Reacties