Jouw input beïnvloedt het raadsprogramma

Jouw input beïnvloedt het raadsprogramma Foto: Gemeente Teylingen

De coalitiepartijen roepen de inwoners van Teylingen op om hun feedback, tips en ideeën door te geven over de thema’s van het concept-raadsprogramma


- Lees verder onder deze advertentie -

Een van de uitgangspunten van de gemeenteraad wordt komende jaren ‘het betrekken van inwoners bij beleidsvorming en –uitvoering’. VVD, Trilokaal en D66 lieten tijdens de presentatie van het conceptplan weten dat ze daar direct mee willen starten. 

Laat jouw input achter voor 20 mei

Het concept-raadsprogramma staat online op https://www.vitaalteylingen.nl. Bij ieder thema vind je een samenvatting van het standpunt en de toelichtingen hierop. En een reactie button.
Via deze button hopen de partijen input te krijgen van de inwoners van Teylingen. Ze zijn benieuwd naar visies, feedback, tips en aansluitende of aanvullende ideeën. 

Het programma voor de gemeente maak je samen. Met de partijen en de inwoners.’ – Fred Koot, D66  

Kort dag?

De reacties van inwoners moeten uiterlijk 20 mei doorgegeven worden. Zo kan de raad ze bekijken en bespreken en waar nodig opnemen in het definitieve programma dat op 31 mei klaar zal zijn. 

We verwachten geen hele uitgewerkte plannen van de inwoners. Een paar punten over hoe mensen erover denken, tips of het delen van kennis is al voldoende.’ – Monique de la Rie, VVD

Als je minder digitaal bezig bent

Feedback kan digitaal doorgegeven worden via de buttons op https://www.vitaalteylingen.nl. Lukt dit niet, dan kan je de gemeente bellen voor ondersteuning. Zij helpen je dan bij het invullen van de online reactie of komen bij je thuis langs om jouw reactie op te halen. 

 


Reacties