Jubileum 115-jaar Crescendo Sassenheim officieel geopend

Jubileum 115-jaar Crescendo Sassenheim officieel geopend Foto: Harmonievereniging Crescendo

Met een grootschalige repetitie van het muziekstuk 'High 5 for 115' opende Harmonievereniging Crescendo, in aanwezigheid van wethouders Marlies Volten en Arno van Kempen, haar jubileumjaar op zaterdag 7 september. 

Op 4 september 1904 zag de Sassenheimse muziekvereniging Crescendo officieel het levenslicht. Nu, 115 jaar later, viert de hele vereniging samen met Teylingen de komende maanden feest om bij deze heugelijke mijlpaal stil te staan. Van heinde en verre kwamen huidige en oud-leden van Crescendo naar het ‘thuishonk’ aan de Julianalaan in Sassenheim om oude herinneringen op te halen, nieuwe te maken en natuurlijk muziek te spelen.

Jubileumconcert

Onder leiding van Dirk van der Niet, dirigent van het Groot Harmonieorkest van Crescendo, werkten alle drie de orkesten en oud-leden van Crescendo aan het muziekstuk ‘High 5 for 115’.

Jullie zijn een vereniging die er mag zijn; en daar zijn we trots op! Eventuele foutjes zullen we niet terugkoppelen aan het college - grapte wethouder Van Kempen

Het swingende werk ‘High 5 for 115’, speciaal gecomponeerd voor het 115-jarig bestaan door dirigent en muzikant Michel de Haas, zal tijdens het Jubileumconcert op 23 november ten gehore worden gebracht. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij Primera Sassenheim.


Reacties