Kaagweek treft hittemaatregelen

Kaagweek treft hittemaatregelen Foto: VWF

Komend weekeind worden hoge temperaturen voorspeld. Vele evenementen in Nederland nemen hittemaatregelen, zo ook de organisatie van de (droge) Kaagweek.

Ook al zijn de festiviteiten op en aan het water, de Vereniging tot viering van Warmondse Feesten houdt rekening met de extreme warmte die we kunnen verwachten. Volgens de voorspellingen tikt zaterdag de 30 graden aan in Warmond.

Extra waterpunten

De organisatie plaatst extra waterpunten op het feestterrein. Hier kunnen bezoekers gratis water tappen om goed gehydrateerd te blijven.

Veel schaduw

De meeste activiteiten van de droge Kaagweek vinden plaats in Park Groot Leerust. Door de grote bomen zijn daar al veel plekken met schaduw wat verkoeling brengt voor de bezoekers.

We hopen natuurlijk dat veel mensen, ondanks de warmte, gezellig naar het park gaan komen om te genieten van al onze activiteiten!’ – VWF

De droge Kaagweek start donderdag 27 juni met de kermis en het jeugdprogramma en ’s avonds Puur Classics en Barry Badpak in Park Groot Leerust. Tot en met zondag worden er verschillende activiteiten en feesten georganiseerd.
De natte Kaagweek is al van start gegaan, deze organisatie is in handen van KWV De Kaag.  


Reacties