Kaarten Halloween Park Party bijna uitverkocht

Kaarten Halloween Park Party bijna uitverkocht Foto: Halloween Park Party

Dit jaar wordt Park Rusthoff omgetoverd tot landgoed Rusthoff tijdens de Halloween Park Party voor kinderen. De voorverkoop van de kaarten gaat hard; sommige verkooppunten zijn al uitverkocht.

Er zijn alleen nog kaarten á € 3,50 te koop bij IJs- en Snackpaleis Parkzicht en bij The Read Shop en op=op. 

Halloween Park Party voor de jongste

Om 18.30 uur gaat het park open en als de kerkklok 19:00 uur slaat lopen de jongsten met een lampionnenoptocht naar het eiland. Dat is omgetoverd tot een griezelfeesteiland, passend bij de jonge leeftijd van de kinderen.

Er staan spelletjes klaar zoals snoephappen en ledematen werpen en er kan iets lekkers met snoep geknutseld worden. Ook laat de Musicalgroep Up2stage wat stukjes zien uit hun musical “the Wiz”.

Het eiland is tot ongeveer 8 jaar. De organisatie laat ouders zelf beslissen waar de kinderen aan toe zijn. 

Landgoed Rusthoff voor de grote kinderen

Om 19:00 uur is het tijd voor de grote, stoere kinderen. Om 19:30 kunnen zij een speurtocht starten om Sherlock Holmes te helpen. Gravin R.Hoff is namelijk dood aangetroffen op het landgoed. Graaf R.Hoff is ontroostbaar en verdenkt iemand ervan haar vermoord te hebben. Hij heeft Sherlock Holmes uitgenodigd om de moord te onderzoeken. Deze vraagt aan de kinderen om te zoeken naar de rode stip. De rode stip is verstopt bij de dader, plaats of wapen. Maar kijk uit er lopen nog meer verdachte personen rond!
De kinderen kunnen hun ontdekkingen zachtjes verklappen aan Sherlock Holmes, die misschien wel een beloning heeft voor hun hulp…

Als eindshow om 20:45 uur is de optreden van musicalgroep Up2stage. 

Nog steeds vrijwilligers nodig

De organisatie kan nog steeds vrijwilligers gebruiken voor deze avond. Figureren als spook of griezel of aan de slag als fotograaf, limonadeschenker of hekbewaker? De Halloween Park Party kan alle handjes goed gebruiken! Je kunt je aanmelden bij Monique Geertsen halloweenrusthoff@gmail.com

 


Reacties