Kaartverkoop evenementen St. Cecilia is gestart

Kaartverkoop evenementen St. Cecilia is gestart Foto: St. Cecilia

Dit jaar bestaat muziekvereniging St. Cecilia 100 jaar en dat wordt groots gevierd door de vereniging. Niet alleen met leden, maar juist met heel de gemeente. De kaartverkoop voor de feesten is gestart.

Naast de succesvolle veiling waar mooie kavels naar blije deelnemers gingen, organiseert St. Cecilia ook drie jubileumevenementen. De kaartverkoop is gestart.  

Kaarten koop je online op www.stceciliavoorhout.nl - via deze weg betaal je €1,- aan servicekosten. Of koop je tickets vanaf vandaag bij Primera Voorhout, Duijnstee Sassenheim, Electro World IJsselmuiden Voorhout of via leden van de muziekvereniging.

Jubileumtaptoe op 18 mei

Op de sportvelden van Foreholte laat St. Cecilia voor het eerst hun nieuwe show ‘Royals of the 80’s’ zien. Daarnaast brengen enkele bekende korpsen uit de regio ook een bijdrage aan de taptoe.

Meer informatie over de jubileumtaptoe vind je hier.

A-Mee-zing 100 Party op 6 juli

Voorhoutse zangers en zangeressen, een band, drumfanfare met een licht- en geluidshow. St. Cecilia beschrijft het zelf als volgt: ‘Het is geen standaard concert, het is geen Proms, het is geen Vrienden van, het is geen Muziekfeest op het Plein, het is geen Toppers-concert: het is een combinatie van dit alles en daardoor zoveel meer.’

Meer informatie over de A-Mee-Zing party vind je hier.

Kinderstuk Cielke maakt muziek op 7 juli

Een educatieve, spannende en muzikale zoektocht naar muziek voor iedereen vanaf 5 jaar. Speciaal gemaakt door Marjoleine Mosselman en Paul Martens voor het 100-jarig bestaan van muziekvereniging St Cecilia. Cultuur Verheft levert de verteller en acteurs.

 

Meer  informatie over Cielke maakt Muziek vind je hier.


Reacties