Kaartverkoop Jubileumtaptoe St. Cecilia gaat hard

Kaartverkoop Jubileumtaptoe St. Cecilia gaat hard Foto: St. Cecilia

Binnen een maand zijn al meer dan de helft van de kaarten voor de Jubileumtaptoe van St. Cecilia verkocht.

Omdat de muziekvereniging in 2019 alweer 100 jaar bestaat, vieren ze verschillende feesten. Op 18 mei met de Jubileumtaptoe op het hoofdveld van Foreholte.

65% verkocht

Begin april startte de ticketverkoop voor de taptoe, met nog 10 dagen tot de show is al 65% van de kaarten verkocht. Vooral de staanplaatsen zijn hard gegaan, daarvan zijn nog maar enkele tickets beschikbaar. Update 17 mei: de staanplaatsen zijn uitverkocht. 

Ook kaarten kopen (vanaf €5,-) voor de voorstelling? Dat kan online of haal ze bij Electro World IJsselmuiden Voorhout, Primera Voorhout en Electro World Duijnstee Sassenheim.

Zes grote korpsen treden op

De taptoe wordt georganiseerd dankzij giften van verschillende lokale en nationale fondsen. Van Fonds 1818 en het Jacoba van Beijerenfonds Teylingen ontving de vereniging een algemene bijdrage, het Prins Bernhard Cultuurfonds deed een donatie om topkorpsen uit te kunnen nodigen.

Naast St. Cecilia treden er nog vijf top korpsen uit de regio op: Adest Musica, Flora Band, Amigo, St. Laurentius en Jong DVS. Tijdens de Jubileumtaptoe gaat de nieuwe show van St. Cecilia ‘Royals of the 80’s’ in première, maar ook twee andere korpsen houden hun premiere op 18 mei.


Reacties