Kerstdiner voor vrijwilligers uit Sassenheim

Kerstdiner voor vrijwilligers uit Sassenheim Foto: Oranjevereniging Sassenheim

In nauwe samenwerking met restaurant Nog Eigenwijzer werd op 23 december het 'jaarlijkse Oranjevereniging Sassenheim Kerstdiner' georganiseert. 

Waar andere jaren inwoners werden uitgenodigd die het tijdens de kerstdagen moeilijk hebben, heeft de Oranjevereniging Sassenheim dit jaar inwoners uitgenodigd die zich inzetten voor een vrijwilligersorganisatie in Sassenheim.  

Sassenheimse vrijwilligers genieten van een kerstdiner

46 Mensen die zich normaal gesproken zelf als vrijwilliger inzetten voor anderen waren deze avond te gast en mochten genieten van een overheerlijk driegangenmenu, wat in samenwerking met Tarek el Shafey was samengesteld.

De Oranjeverenging had dit jaar Sassemse vrijwilligersorganisaties gevraagd om vrijwilligers voor te dragen waarvan zij vinden dat die wel eens verwend mochten worden. Aan deze oproep werd dankbaar en veelvuldig gehoor gegeven.  De mensen die zich normaal zo geweldig inzetten voor de inwoners van Sassenheim konden nu eens lekker achterover leunen, gezellig praten met elkaar en genieten. En gezellig was het, en genoten is er.

De gasten werden, zoals elk jaar, bedient door het voltallige bestuur van de Oranjevereniging Sassenheim. 


Reacties